Feest scherm
Begin pagina foto albums
2017 start foto albums

Foto albums van diverse activiteiten binnen onze club

Start met aanvinken van 1 foto.     druk op de foto links voor 1 terug en rechts voor 1 voorwaarts

Hoge hoed toernooi 23 sep 2017

Eindelijk was het zover, het allereerste toernooi van het nieuwe seizoen.

Traditiegetrouw het Hoge Hoed toernooi.

Hoe zullen de koppels dit keer uit de Hoge Hoed worden getoverd???
Het thema was bloemen, omdat het, het eerste toernooi van het seizoen was, een bloemetje voor Nik, Roy en Michiel die vandaag door ziekte o.i.d. waren uitgevallen, een bloemetje ter herinnering aan Inge die er het laatste toernooi nog bij was als onze grote fan. 
Nadat iedereen zijn/haar bloem uit de Hoge Hoed had gehaald werden de wedstrijden bekend gemaakt.

Elke speler had elke ronde een andere partner en er waren in totaal tien rondes. De gewonnen frames en het aantal punten werden bij elke speler van het koppel genoteerd. Zo was het een koppeltoernooi en toch een singel. We speelden met tien rode ballen en 25 minuten. Iedereen had twee keer een pauze.

Dit creatieve idee en de opzet van het schema kwamen uit de hoed van Jan Agterberg, waarvoor dank. Het was een gezellige avond. 
Door de afmeldingen zijn er wat noodgrepen gedaan en zo heeft Robin voor zijn nachtdienst uit tot 22.00 uur als roos meegespeeld, waarna Peter het overnam. Hierdoor had Jane de leiding van het toernooi en bemande de bar. Maar met z'n allen hebben we het gered.
Wat leuk nieuws is, is dat Eric Flantua vanavond liet weten weer in Lelystad te komen wonen en weer lid te willen worden. Welkom terug Eric en nog veel snookerplezier. 


Het volgende toernooi is weer een koppeltoernooi en wordt gehouden op zaterdag 4 november 2017. Dit wordt het vijfde Nico de Groot toernooi.