2017 startscherm
Begin pagina foto albums
2017 start foto albums

Foto albums van diverse activiteiten binnen onze club

Start met aanvinken van 1 foto.     druk op de foto links voor 1 terug en rechts voor 1 voorwaarts

5e Nico de Groot toernooi 4 nov 2017

2017 nov 4  5e Nico de Groot toernooi

Eindelijk was het zover, het 5e Nico de Groot toernooi. We zijn er trots op dat we dit voor de 5de keer mogen organiseren. Nico was één van de eerste leden van onze vereniging en ook één van de pioniers. Actief geweest met de koop van ons pand, de barcommissie, de toernooicommissie, de juniorencommissie en vele jaren in het bestuur. 
Dit jubileum toernooi hebben we gehouden met 12 leden, 2 oud leden, 3 vaste gast leden en 3 x de Groot. Van de fam. de Groot deden Hans, Nico en Ron en een aantal frames Donny mee. Sylvia hielp als vanouds achter de bar en met het toernooi. Dank daarvoor. We zijn de avond begonnen met een stukje vlaai, toch een feestelijk tintje. 


We speelden met 15 rode ballen een frame van 25 minuten. En na 3 rondes was er een korte pauze. We hadden hele goede spelers in huis en spelers die één keer per jaar spelen of zelf een aantal jaren niet gespeeld hadden. Het niveau was gevarieerd en er werd sportief gespeeld. Dave had met reden zijn dag niet, maar hij was er wel. Het was een gezellige avond. En uiteindelijk ontstond er een top 4 waar het ook op de punten aankwam. Het volgende toernooi is in de nacht van 6 en 7 januari 2018. Wij hebben er zin in, jullie ook?